Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на въздушен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на въздушен филтър

Знам, че трябва внимателно да избирам въздушен филтър за колата, така че да има оптимално подаване на въздух към двигателя. Затова този път съм решил да подбирам по-внимателно, а не да избирам междудругото. Коя е най-добрата марка за въздушния филтри според мен, знам, че всеки има различно мнение по въпроса, но ми е интересно дали ще достигнем до единодушно мнение/

Не знам коя е най-добрата марка, мога да ти споделя малко от личния си опит. На 3 обслужвания карах с WIX - среден клас, полски са, не съм имал ядове. Сега нарочно сложих малко по-висок клас - MANN, но поне до момента не виждам разлика, едва ли и ще видя за напред. Моят съвет е - слагай някакъв среден клас, недей да се охарчваш излишно за разни марки, поне не и с въздушния.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
    GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Аз съм с BMC inbox понеже ми изпадна евтино, но също не съм усетил разлика.
      '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
      EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Аз съм с TRUE AIR Performance филтър и ми вдигна мощността с около 20 коня, много съм доволен.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Аз си взех на BOSCH, попаднаха ми на изгодна цена в https://maxcar.bg/avtochasti . За първи път си взимам на тази марка и съм доволен. Преди бях с MANN-FILTER и те са добри, но ако взимам пак, ще взема на BOSCH.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
            Аз съм с TRUE AIR Performance филтър и ми вдигна мощността с около 20 коня, много съм доволен.
            Точно такъв отговор заслужава поредната рекламна тема.

Comment

Рекламна тема? Хайде да постнеш линк към филтъра да видим рекламата.
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Линк има над моя пост. Доскоро се ограничаваха в "общи приказки", вече явно налазват и другите раздели

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                  Това не е нищо, аз карам с турбонатор и си вземам филтри от леФче. Мощността е с 70коня отгоре
                  Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                  X